Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Как да поддържаме светещите неонови табели

Светещите рекламни табели са един от най- ефективните начини за привличане на внимание към вашия бранд. Те могат да се използват както като вътрешно интериорно решение, така и като външна реклама. Като цяло са доста лесни за поддръжка, но все пак, за да са в добро състояние изискват известна грижа. Има няколко особености, които трябва да имате предвид в поддръжката на светещите рекламни табели:

Дръжте насекомите далеч от неоновата табела

Ако знакът ви е на закрито, вероятно вече сте направили всичко, което е възможно, за да предотвратите влизането на насекоми в закритите помещения. Но ако имате външен светещ неонов знак, насекомите могат да се превърнат в проблем. Те са привлечени от всякакъв вид светлина, а ярко светещите цветни неонови тръби могат да бъдат особено атрактивни.

Не само ще трябва да почиствате рекламата си по-често, ако насекомите я използват като свърталище. Ако голям брой насекоми пълзят по нея, те могат частично да я блокират и тя да не се вижда добре. Плюс това, насекоми, които се разхождат върху нея, просто не изглеждат добре. Най-простият вариант е да инсталирате електронни капани за комари наоколо, за да помогнете за намаляване на популацията на насекомите. Трябва да се опитате да ги инсталирате близо до източника на насекоми. Например, ако има отводнителен канал в близост до гърба на имота ви, вероятно комарите ще дойдат оттам. Инсталирането на капан за комари в близост до канавката трябва да попречи на много от тях да стигнат до табелата, разположена в предната част на вашия имот.

Не изваждайте щепсела

Вярвате или не, по-добре е да оставите своя неонов знак включен по всяко време, освен ако не го почиствате или не го ремонтирате. Това е така, защото непрекъснатото му изключване и включване износва трансформатора, отколкото ако просто го оставите включен. Ако бъде оставена на мира, неоновата светлина може да трае забележително дълго време. Просто попитайте собственика на ресторанта, който откри неонова реклама, която блестеше 77 години, забравена зад преграда.

Това не е толкова скъпо, колкото си мислите. Неонът всъщност е много ефективна форма на осветление. Средната цена за използване на неонов знак за 24 часа на ден по-малка, отколкото ви струва светеща 75 ватова крушка. И тъй като знакът не се нагорещява, оставянето му включен не води до риск от пожар.

Ако неонова реклама не функционира правилно, не се опитвайте да я поправите сами. Наемете фирма за ремонт на знаци, за да я ремонтира безопасно, така че да може да продължи да работи за вашия бизнес.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Реклама

VRETIEL

Поставете вашата реклама тук!