Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Унищожете миризмата на котешка урина

Унищожете миризмата на котешка урина - един от многото артикули, включени в общата услуга за дезодориране. Премахването на неприятните миризми във въздуха, както и ефектите на труп са основната задача на специалистите по дезодорирането на жилищните помещения от сдружение Костови.

Начини за унищожаване на миризмата на котка:

ензимен препарат за почистване;

бял или ябълков оцет;

сода;

пероксид с воден разтвор;

йод и естествени киселини.

Може се откажете от ръчното почистване на мебели, килими и елементи на декора, поръчайте професионално почистване у дома с помощта на специално оборудване и екипите на kostovi.bg. Можем да загубите скъпи аксесоари, опитвайки се да спестите от почистването на къщата след котката. Дезодориране услуги и Почистване на апартамент и дезинфекция:

Химическо чистене на мебели

Химическото почистване на мебели в стаята е най-удобният вариант за почистване на мека мебел, аксесоари и декоративни елементи, без да се прибягва до транспортирането на тежки мебели. Химическото почистване у дома може да бъде поръчано във фирма Костови за почистване с пълен цикъл.

Може би проблемите се крият в появата на мухъл или насекоми, тогава може да се наложи дезинсекция на стаята и почистване на апартамент и дезинфекция – цени за София.

Химическо чистене на мека мебел у дома

Подходящ за възрастни хора, които разглобяват и сглобяват мебели, носят големи неудобства. За да избегнете травматични опасности, трябва предварително да поръчате химическо чистене у дома. В този случай професионалистите на компанията ще могат бързо да почистят жилищната площ и мебелите, без да навредят на животните.

Искате ли да знаете за Цени за почистване на апартамент и дезинфекция, посетете официалната страница на сайта.

Контакт по телефона:https://www.kostovi.bg.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Реклама

VRETIEL

Поставете вашата реклама тук!