Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

8 необичайни места за съхранение, които спестяват много място

Понякога в нашите апартаменти е малко претъпкано. Всеки човек може лесно да се побере във всяка област, но ако сте двама или повече, възниква проблем.

Ако и вие, като много млади семейства планирате ремонт, преместване в ново жилище или някакви други реформи, то не се колебайте да потърсите професионални съвети.

За цени за извозване на отпадъци – строителни, битови и стари мебели в София може да научите, следвайки линка.

Ето и някои нестандартни места за съхранение, които спестяват много място:

Когато стандартните шкафове и рафтове не са ви достатъчни, помнете тези 10 нестандартни места за съхранение.

В тази статия ще намерите:

Нестандартни пространства за съхранение;

Примери за успешно използване на тези места;

Глава и основа за легло.

Леглото може да е една от най-функционалните мебели, но често не използваме потенциала му.

Чекмеджетата или рафтовете над главата и над леглото са много добро решение за съхранение. Разбира се, ако решите да съхранявате книги, тогава правете одит по-често. Хартията натрупва прах твърде лесно. Може да използвате и за съхранение на спално бельо и всякакви дребни неща.

Друга зона за съхранение може да бъде разположена в основата на леглото. Това е ниша в леглото с повдигащ механизъм, чекмеджета или отворени и затворени рафтове. Последният вариант е много добър за детска стая. Така тя ще е много удобна за детето да съхранява любимите си играчки и книги.

Задната страна на вратата

Използвайте врати за организиране на съхранение. За да направите това, просто трябва да допълнете вратата с релси. Така ще имате чуден органайзер за малки неща или окачена закачалка. Подобна идея е добра за всяка стая - от детската стая до банята.

Многостепенна стойка за освежаване

Една обикновена многостепенна стойка може да послужи като отлична услуга при организирането на съхранение. Честно казано, може да поставите каквото и да е, както на всяка многостепенна стойка. Например подправки или аксесоари за чай.

Килер в кухнята

Може да мислите, че този артикул не е подходящ за малки апартаменти и само собственици на просторни домове могат да организират килерчета и съблекални. Това не е истина. Всъщност именно за малките апартаменти това решение помага за намаляване на претрупаността, поставяне на всички прибори на едно място и отказване от масивни шкафове. Организирайки съхранение на едно място, освобождавате жизнено пространство за комфорт.

Отваряне на прозорец ...

Сега ще се изненадате, но може да поставите системата за съхранение точно на прозореца! Разбира се, струва си да помислите за някои нюанси и да се опитате да не блокирате слънчевата светлина. Така например, рафтовете с чинии и различни малки неща ще изглеждат необичайно. Може, също да поставите растения.

Уютно място за почивка и четене около отвора на прозореца е чудесна идея!

Входни шкафчета

По вратите на кухнята могат да се поставят подправки и салфетки, в банята - почистващи препарати и ръкавици. Ако имате домашен любимец, тогава от вътрешната страна на мебелите на шкафа може да закачите органайзер за каишка, яка и играчки на домашен любимец.

Пространство над тоалетната

Това е друго място, което често е празно, дори в малки апартаменти. Тази стената над тоалетната има много микроби. Ако обаче сте се научили да поддържате в безупречен вид, то тази зона може да ви се отблагодари. Тя може да се превърне в идеално място за съхраняване на тоалетна хартия или домакински химикали.

Пространството около вратата

Около вратата може да организирате много стилна и просторна система за съхранение. Например, за да поставите там домашна библиотека или колекция от филми на дискове. В кухнята това място може да бъде заето от отворен рафт с различни контейнери.

Има много идеи за използване на свободните пространства в дома. Ако преди това трябва да разчистите потърсете на 089 500 5000, екипите от EVRO5.COM.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Реклама

VRETIEL

Поставете вашата реклама тук!