Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

От какво не трябва да пестите, когато ремонтирате банята

Аварийният плаща два пъти. Особено когато става въпрос за банята. Тази стая е неразривно свързана с водата. Именно в банята рискът от „наводняване“ е най-голям и постоянната влажност допринася за развитието на гъбички и плесени. След като проучихме експертните мнения, подготвихме статия за това къде може да спестите от ремонта на банята и къде в случай на пожар.

 

За второто предлагаме услуги по почистване и извозване след пожар в страната.

В тази статия ще научите:

Какво трябва да помислите, преди да започнете ремонти;

Какво да търсите при избора на довършителни материали;

Защо трябва да харчите пари за работата на професионалисти.

Съставихме списък от 6 важни неща, на които трябва да обърнете специално внимание, когато ремонтирате баня. Не ви съветваме да спестявате от това.

Тръби и кранове

Първият и най-важен елемент от списъка с неща, които не бива да спестявате в банята или в друга стая. Купувайки евтини тръби, уплътняващи материали, смесители, рискувате непрекъснато да срещате течове. Водата ще изтече и с нея ще потекат пари по сметки за комунални услуги. 

Но най-големият кошмар е, че един ден може да се върнете у дома и да намерите потоп. И плащането на ремонта на вашия апартамент не е толкова лошо, но задоволяването на правдивия гняв на съседите по-долу ще бъде много по-скъпо, както за бюджета, така и за нервната система.

За да избегнете подобни инциденти, правилно планирайте всички водни комуникации в апартамента и, разбира се, редовно проверявайте тяхното състояние. Ако е възможно, намалете броя на маркучите, защото се износват по-бързо.

Вана или душ

Вземаме душ поне веднъж на ден, постоянно взаимодействаме с материалите, които съставляват ваната или душа. Следователно те трябва да бъдат направени от безопасни, трайни материали и да имат високо качество, за да не загубят външния си вид и да не се деформират с течение на времето.

Ако повече харесвате душа, тогава има възможност да спестите от различни „джаджи“: вграденото радио, хидромасаж и други излишъци.

Разтвор за фуги

Ако искате да украсите банята с плочки, тогава не забравяйте за добрата фугираща смес. Евтиното фугиране може да ви създаде много проблеми. Белия разтвор на циментова основа бързо губи цвета си, оцветява се и изглежда грозен, обезобразява цялата стая, правейки я разхвърляна.

Препоръчваме ви епоксидна фугираща смес. Според специалистите той е по-добър и издръжлив и не пропуска влага, което означава, че ще предотврати развитието на гъбички.

Хидроизолация

В никакъв случай не пестете от хидроизолационни материали. Обосновката е същата като в параграфа за смесителите и тръбите - вместо да се елиминират последствията от наводненията, е по-добре да не ги допускате. Керамичните плочки не дават пълна гаранция срещу течове, така че хидроизолацията е абсолютно необходима.

В допълнение към различни хидроизолационни импрегнации, не забравяйте за силикона, който може да защити малки пукнатини и ъгли на вашата баня от влага.

Баня довършителни и работи

След като всички водни комуникации са сигурно „опаковани“, е време да помислим за дизайна на стените, подовете и таваните. Разбира се, естетиката е важен фактор, но на първо място се грижете за качеството на материалите. Обърнете внимание на производителя.

Дори и без много декор, може да получите чиста и удобна баня. За да спестите пари, може да измажете стените добре и да ги покриете с водоустойчива боя.

Надяваме се ремонтът ви да е завършен успешно и без неприятни последици. Междувременно можете да видите за почистване и извозване след пожар с хамали и чистачи от чистачи.com.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Реклама

VRETIEL

Поставете вашата реклама тук!