Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Характеристики на кухнята Фън Шуй

Кухнята е сърцето на къщата. Колкото и да е голям апартаментът ви, всички в домакинството се стремят да бъдат в най-топла стая по всякакъв начин. За да разберете какво да вечеряте, търсите в хладилника. За да разговаряйте, използвате голямата маса в кухнята.

Какво е полезно да знаем, за да поканим Франция в домовете си?

Естествено, към създаването на комфорт в основната стая на къщата, трябва да се подхожда особено отговорно. Сега не е необходимо да се обяснява значението на екзотичната фраза „Фън Шуй“.

Това, дали да вярвате или да следвате нейните закономерности, зависи от вас. Дори и да се съмнявате, че Фън Шуй „работи“, може да използвате основните принципи на подреждането на кухненския интериор. Ако не за да увеличите благосъстоянието и да осигурите спокойствие в семейството, то поне, за да създадете ергономична, удобна среда за домашна работа.

Вход – както ни казва Фън Шуй, не трябва да се намира точно срещу входната врата. В противен случай създадената тяга ще "издуши" цялата положителна енергия и извънземната енергия ще влезе свободно в къщата отвън. Не се паникьосвайте, ако това е така във вашия апартамент. За да „разсеете” и „изплашите” всичко, което е нежелателно, ще е достатъчен светъл панел близо до вратата на кухнята, онези малки дрънкулки, които създават „музика ”, а всички добри неща можете да запазите, като просто държите кухненската врата затворена.

Форма - по-добре е, ако кухнята е правоъгълна или квадратна, но не триъгълна – това, според учението е дори опасно. За трите основни кухненски елемента - мивка, печка, хладилник, трябва да използвате ъглите на въображаем триъгълник. По-добре е да не ги поставяте един до друг или, ако това не може да се избегне, да ги разделяте с дървени предмети.

Цвят - експертите по Фън Шуй не приветстват ярки тонове и ни съветват да изберем светли пастелни нюанси на зелено, жълто, кафяво и оранжево. За червеното и синьото съветват, то да се избягват. Между другото, кухните със светъл цвят помагат визуално да разшири малка кухня.

Чистота – всяка "добра" кухня по отношение на енергията трябва винаги да е чиста, добре проветрена и не задръстена. Всички напукани чинии, неизмити съдове или повредени неща, нямат място в нея. Така кухнята фън шуй, трябва незабавно да бъде разчистена от всичко старо и излишно. Всички стари мебели трябва да бъдат изхвърлени. Вярваме и, че не си струва да напомняме за нуждата да хвърляте боклук всеки ден.

Разбира се, никой не може да гарантира, че спазването на горните правила ще донесе мир и просперитет на вашето семейство. Много зависи от вас самите. Чистата, удобна кухня може само да допринесе за това.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Реклама

VRETIEL

Поставете вашата реклама тук!