Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Модерни стилове и шкафове

Богатството на модерната гама съвременни мебели за шкафове, често обърква купувача при избор. Разнообразието от стилове е поразително, а по форми и цветове няма край.

 

И така, как да разберете изобилието от стилове, как елегантно и вкусно да украсите хол, спалня или кухня? Предлагаме ви да научите повече за компанията Извозва.Ком, която ще ви избави от всичко излишно, както и за всеки от стиловете обзавеждане.

Класически стил

За шкафове мебели в класическия стил са характерни масивността, плътността и великолепието на формите. Шкафове, легла, маси и столове, най-често са изработени от масивно дърво. Такова обзавеждане се отличава с поразителна красота, която се крие в правилните линии. Декорацията на мебелите и елементите на дърворезба е имитация на позлата. Слушалките в класически стил подчертават богатството на собствениците, техния статус и високото положение в обществото.

Кантри стил

Мебелите за шкафове в кънтри стил са създадени, за да имитират атмосферата на обикновена селска къща. Интериорът се характеризира с уют, топлина, комфорт. При производството на мебели в селски стил се използват само естествени материали с груб завършек. Обзавеждането често е украсено с ръчно резбовани елементи. Също така често може да намерите неполирани мебели: обикновени фотьойли и люлеещи се столове, малки дивани и столове.

Арт Нуво стил

Франция дава повече на света от едно прекрасно изобретение: пенливо вино, такси, френска целувка. И това е тук от началото на XX век. Този стил на интериор и мебели като Арт Нуво се роди, за да впечатлява със своето величие.

Тази посока се характеризира със забележима тенденция към природата. Тя се разкрива в гладкостта на линиите, естествените нюанси на обзавеждането, естествеността и простотата на формите. Естественото дърво е любим материал на майсторите, които създават стил Арт Нуво. Следователно мебелите за шкафове, направени в тази посока, ще имат обичайните естествени тонове. В същото време ще бъдат висококачествени, щателни, без излишни детайли. Изключение са често срещаните флорални шарки и орнаменти, които красят фасадата на шкафовете мебели.

Високотехнологичен стил

Високите технологии са ултра модерен стил, роден през 60-те години. Дизайнерите от онова време са били вдъхновени от конструктивизма на активно изграждане на индустриални сгради, където цялото обзавеждане е изключително функционално. Високотехнологичната естетика веднага се вкоренява, както в частни апартаменти, така и в къщи. Тяхното изпълнение е модулното обзавеждане за шкафове, което може едновременно да изпълнява няколко функции. Това са шкафове със сгъваеми легла, маси на много нива. В допълнение, този стил се характеризира със смес от материали - стъкло и дърво, пластмаса и метал. Прости форми, строги линии, минимум ненужни детайли.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Реклама

VRETIEL

Поставете вашата реклама тук!