Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Отстраняване на миризма от дим и пожар

 

 

 

Специалистите на компанията за услуги по почистване, използващи специални прахосмукачки за вода, ще почистят напълно стаята, в резултат, на което се отстраняват не само въглеродните отлагания по стените и пода, но миризмата на дим напълно изчезва.

 

Повтаряме, всичко това благодарение на специални прахосмукачки, които работят под силен натиск. Със съдействието на ТОВАРНИ-ПРЕВОЗИ.

Самостоятелно отстраняване на изгаряне в апартамента

Ако използването на услугите за почистване е твърде скъпо за вас, тогава опитайте сами да премахнете миризмата. Това може да се направи с основен ремонт. Всички нови материали, с които ще покриете пода и стените, със сигурност ще „разядат” миризмата на изгаряне.

Вярно е, че този процес може да се нарече много трудоемък. Но не забравяйте, че все още е много трудно да премахнете миризмата на дим, поради което след основен ремонт постоянно проветрявайте стаята.

Как да почистите стаята от изгаряне

Ако огънят в апартамента ви, миризмата на изгаряне е била причинена от обикновен тиган, който сте забравили на печката, тогава трябва да използвате сапунен разтвор или разтвор на сода, който да третира изгорените повърхности. Може да използвате специални сапунени разтвори с миризма на билки, които ще помогнат за по-нататъшното заглушаване на миризмата на дим и изгаряне. И отново, не забравяйте, че стаята трябва да се проветрява.

Миризмата на горящ оцет трябва да се отстрани с навлажнели парцали. Те се поставят на мястото, където има огън или пожар. Обикновените дървени стърготини, потопени във вода или пълнители за котешка тоалетна помагат.

Бъдете внимателни с огъня!

И още веднъж, повтарям, не забравяйте, че всяка стая трябва да се прави със завидна честота. Само тогава, може да очаквате резултат от вашите усилия. За контакт за изхвърляне на стари мебели 0888 55 15 75.

Така, че ако в бъдеще нямате въпроси как да се отървете от изгарянето в апартамента, винаги може да сте внимателни с огъня и да следвате основните правила за пожар.

 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Реклама

VRETIEL

Поставете вашата реклама тук!