Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Почистване на къщи в няколко стъпки

Почистването е необходимо нещо, но как да улесним почистването? Сега ще ви бъдат дадени съвети за почистване и важни бележки относно полирането на мебели, както и как да почистите плочките, как да почистите горелката от плака, как да удължите живота на метлата, каква е употребата на оцета? Всички тези и подобни проблеми са разгледани в тази статия.

 

Те са ни предоставени с любезното съдействие на чистачи.com.

Полезни съвети за почистване

Как да накарате почистването да отнеме по-малко време и по-малко време? Прочетете тези прости съвети. Те ще ви помогнат да разпределите по-рационално случаите и ще имате повече свободно време.

Грижа за мебелите

Говорейки за почистване, нека започнем с мебелите. Полираните мебели също се нуждаят от грижи и не бива да забравяте за това с глобално подреждане в къщата. Ако излъсканите мебели са избледнели, тогава сместа от одеколон с масло от репей ще й върне блясъка, избършете мебелите с тази смес и тя отново ще искри.

Ако върху мебелите се появи петно, ще помогне разтвор от сол и растително масло. Поставете разтвора върху мебели и след два часа измийте с парцал. Парцалът трябва да е сух. Нарязаната глава на лука ще ви помогне да почистите петната от белите мебели във вашия дом. От полираните мебели драскотините могат да бъдат премахнати с лак за обувки, ако изберете правилния цвят.

Грижа за желязо

В случай, че сте гладили синтетичната тъкан и подметката на ютията ви стана черна, може да намалите чернотата, като използвате обикновен памучен тампон и средство за отстраняване на лак за нокти. Просто избършете потъмнената повърхност на ютията.

Газова печка

Калцинирайки горелката на огъня на газова печка, може да премахнете саждите от горелката. Тази операция трябва да се извършва само при отворен прозорец.

Грижа за мрамор

С топъл денатуриран алкохол, горчица, глицерин може да премахнете петното от мрамор.

Грижа за сребро

Предмети от сребро или никел могат да блестят като нови, ако избършете тези елементи с вълнена кърпа, навлажнена с разтвор на амоняк.

Предлагаме силно евтини цени.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Реклама

VRETIEL

Поставете вашата реклама тук!