Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Няколко страхотни съвета за почистване на къща

Полезни съвети за домакинята вече са публикувани на страниците на нашия блог. В тази статия може да се запознаете с първата част на този раздел.

 Може да разберете повече за kamion.bg и предлаганите от тях услуги:

метла

Срокът на експлоатация на конвенционална метла може да бъде удължен, като новата метла се държи в гореща и подсолена вода за няколко часа.

Оцет за почистване

Оцетът може да бъде включен и в съветите за почистване. Оцетът е много полезен при почистване на повърхности като огледала с петна и почистване от ръжда. Супена лъжица оцет, разреден в чаша вода, ще ви позволи да почистите огледалото до блясък, да добавите блясък на дървената рамка и да почистите мивката. Въпреки това, за да почистите мивката от петна от ръжда, може просто да нагреете оцет, добавяйки малко сол към него. Парцалите, кърпите се отмиват по-бързо, ако се накиснат в топла вода с малко количество обикновен трапезен оцет преди измиване.

Килим

Разтвор в кофа с топла вода и две супени лъжици прах за пране ще помогне при почистването на килима. Използвайте праха, за измиване на вълна или синтетика. Добавете една супена лъжица амоняк. Килимът се избърсва с парцал, предварително напоен с разтвор. След което килимът се избърсва със суха кърпа и се изсушава.

Допълнителен начин за почистване на килима ще ви е необходим чай, получен по метода на три или четири чаени листа. В случай, че чаят е изсъхнал, има смисъл да го навлажнявате с вода. Листата на мокрия чай са разпръснати около двореца. След това помитайте чая с твърда метла, насочвайки движение към отсрещния ръб на двореца. Мокрият чай няма да позволи на прах да се вдигне и да го вземе със себе си, цветът на двореца ще стане по-ярък, дворецът ще бъде почистен.

Огледалото

Ако трябва да избършете огледалото, използвайте памучна вата, напоена с алкохол, одеколон или водка. Студената вода ще помогне, когато добавите спално бельо към нея, което ще добави блясък на вашето огледало. Подходяща е и разредена чаена инфузия.

Тук може да видите цени за почистване на дворове в София.

Надяваме се, че тези съвети за почистване ще ви помогнат да поддържате дома си чист и удобен.

В следващите статии ще продължим да ви запознаваме с полезни съвети за домакините.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Реклама

VRETIEL

Поставете вашата реклама тук!