Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Как да изберем раници за училище?

Подготовката на учениците за училищните занятия не е никак лесна задача, особено ако малчугана ще е първокласник и вие все още не сте наясно с това, какво точно трябва да закупите. Едно от задължителните неща, без което никой бъдещ ученик не би могъл да се размине това са раниците.

Всеки един родител трябва да се съобрази с много фактори при покупката им, започвайки от външния вид и модела, стигайки до това дали са удобни за детето. Вие трябва да изберете заедно такива раници, които децата ви да носят с истинско удоволствие. Веки родител трябва да се съобрази и с това закупените раници да са удобни, за да може при носенето им да не се изкривява гръбнака на вашето дете. Това е често срещан проблем, така че не пренебрегвайте тази страна на покупката ви.

Нека сега да премине и към най-забавната част, а именно да ви дадем няколко съвета относно самия избор на раници, за да ви улесним максимално. Първото важно нещо е никога да не купувате прекалено тежки раници, колкото и да ви харесват те и на вашето дете, защото все пак те няма да бъдат носени празни на учебните занятия, така че е добре да са максимално леки. Съобразете се и с това, че общото им тегло не бива да е повече от 10% от килограмите на вашето дете, защото в противен случай малчуганите ви могат да имат проблеми с гръбнака и да се получи развитие на сколиоз.

Раници

 

Една от най-големите грешка на родителите е това, че често гледат само дизайна и модела на избраните раници. Не че това е лошо, но все пак трябва да помислите и за удобството и комфорта. Никога не правете грешката да купувате раници, които са само с една дръжка, тъй като това е сигурен път да изкривите гръбнака на вашето дете и то непоправимо. Винаги залагате само на тези модели, които имат две каишки, защото така теглото ще се разпределя равномерно и по този начин няма да има риск от евентуално изкривяване на гръбнака. Също така е важно дръжките да са широки, защото така за детето ви ще е още по-удобно да носи всички ученически пособия.

Спазвайки тези простички съвети, ще можете много по-лесно да закупите един наистина не само красиви и стилни раници за децата ви, но и такива, които да са им практични, удобни и комфортни. И не на последно място, никога не правете грешката да купувате всичко в последния момент, а предварително се погрижете за всички ученически пособия.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Реклама

VRETIEL

Поставете вашата реклама тук!