Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================

Как направих подбор на интериорни врати

 

 

От самото начало знаех, че подборът на интериорни врати за моето жилище не е лесна задача. За целта трябваше да се консултирам със специалист по дизайн на интериора, но нямах необходимите пари, за да го направя. Основната цел бе да се спазят естетиката и стила на помещенията и всичко да стане по план.

Професионалните дизайнери знаят как подходят към тънкостите при избора на врати и да ги обединят в хармония с интериора на жилището. Ето защо използвах услугите на сайта за продажба на врати в София, където получавам ревю на всички налични продукти, безплатна консултация, доставка и монтаж на стоките.

Научих много неща за вътрешните врати и най-интересното бе, че за тази информация не платих дори една стотинка. Получих сведенията онлайн на горепосочената интернет страница, а всичко останало ми бе обяснено от фирмените консултанти, на които попаднах. В следващите няколко редове ще споделя най-важните неща с вас, за да не изпитвате затруднения, когато купуват подобен тип продукти за дома.

Първата ви задача, е да се съобразите с размерите на дадения отвор. Повечето фирми предлагат предварителен оглед и сами измерват пространството, но ако такава услуга липсва, то вие трябва да свършите тази работа сами. Естествено това не представлява някаква трудност и ще ви отнеме броени минути.

На второ място ще ви дадем един много полезен съвет, който помага за добрите интериорни решения. Снимайте с апарат вашите стаи, стени и тавани, така че да се видят цветовете и шарките им. По този начин улеснявате специалистите да изберат най-добрата врата за вашите нужди.

На трета, но не и последна позиция оставям цената. Ако търсите най-евтиното да знаете, че няма да постигнете успех. Вратите струващи малко пари не отговарят на нужното качество и се развалят по-бързо, отколкото очаквате. Аз лично спестих средства и купих здрави, топло и шумоизолиращи врати за хола, кухнята и спалното помещение.  

Нещата, за които следих внимателно бяха материалите, от които са изработени вратите, изискванията за поддръжка, визията и цената. Всичко бе на нужното ниво и аз останах напълно доволен от решението си да закупят въпросните стоки.

Срещу вложените от мен пари получих дълъг гаранционен срок включващ сервизна поддръжка при евентуално появили се дефекти. Така подбрах своите врати и днес съм изключително щастлив от решението си да ги монтирам в моите стаи.

Ако сте от София и търсите безплатна консултация относно поставянето на външни или вътрешни врати, то спокойно може да потърсите съдействие от фирма Борман Комерс, на която гласувах доверие. Вие решавате как да продължите и се надявам, че съм бил от полза.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови