Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================

Положителни качества на пожароустойчиви врати

 

Пожароустойчивите врати имат редица положителни качества, за които ще пишем в днешната статия. Този вид врати задържат огъня там, където е пламнал за максимално дълъг период от време, което ви позволява да викнете съответните служби за пожарна безопасност.

Всеки ден собственици на домове, офиси и заведения купуват противопожарни врати от Борман, което се дължи на факта, че искат да повишат сигурността на обектите си. Разбира се, ние им препоръчваме модели с издръжливост EI 30 i EI 60, като цифрата обозначава минутите на устойчивост на вратите срещу пламъци.

Ясно е, че когато купувате врата, която да действа срещу пожар вие целите да се защитите от огъня, но в същото време желаете и подходяща визия за външните и вътрешни помещения. Ето защо новите серии пожароустойчиви врати притежават отлични визуални характеристики, които биха впечатлили и най-взискателните сред вас.

Противопожарната врата не допуска разпространение на дим и огън извън стаята, в която е възникнал пожара. Тя ви позволява да напуснете бързо помещенията и често служи като авариен изход за институции, търговски вериги, детски градини и училища. Най-добрите врати имат издръжливост на пожар до един час.

Изработката на пожароустойчиви врати включва ПВЦ и МДФ, което вдъхва сигурност на клиентите и им позволява да се обзаведат по възможно най-качествен начин. Вашата врата може да имитира дървесни видове (дъб, абанос, бор и акация), за да се насладите на чудесния интериорен или екстериорен дизайн.

Заключването на вратите против пожар също е на високо равнище. Те едновременно ви пазят от пламъци и взлом, тъй че няма за какво да се безпокоите. Разбира се, цента може да бъде малко по-висока от тази на обикновените врати, но пък за сметка на това инвестицията си заслужава.

Всички противопожарни врати трябва да притежават пълна документация, която да удостовери качествата им, а също така и да дава информация за производителите. Гаранцията е задължителна, както и сервизното обслужване при повреда на продукта. Ако имате апетити към закупуване на пожароустойчиви врати, то направете вашия избор със съдействието на Борман Комерс, която се намира в столицата.

Вратите от вносителя Борман имат дълъг живот и функционалност, която се изразява в пожарна защита, устойчивост на климатични капризи и взлом. Всичко това получавате на достъпна цена, която е по джоба на всеки средностатистически български гражданин.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови