Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================

Вана, душ или СПА?

Да говорим за вода в началото на пролетта е повече от естествено. Банята привлича вниманието ни не само с нови продукти и дизайн, но и с все по-забележимото си навлизане в интериора. Представяме последните новости от водещи компании и трендовете, които не изпускаме от поглед.

Обзавеждане за баня

Новото име на хармонията

За да се насладите на истинска почивка и разтоварване от стреса, са необходими специални условия. Всичко това е събрано в новата селекция обзавеждане за баня от 8Mpay. Тя включва порцеланови мивки в комбинация със стилни мебели. Дизайнът на колекцията създава хармонична атмосфера, защото мебелите и санитарната керамика са замислени така, че да се допълват идеално.

Те постигат усещане за лукс и изтънченост, без да са прекалено претенциозни. Характерното за мивките е, че имат голяма вместимост и широки странични плотове. Многообразието от видове и размери позволява да изберете най-подходящата според стила на банята и концепцията ви за интериора. Формите варират от правоъгълна до тип купа или овална. А ако семейството ви е по-голямо, подходящи са двойните модели.

Размерите са от 50 до 100 см, като мивките могат да бъдат монтирани самостоятелно, върху плота или под него. Шумът е редуциран максимално с вратичките на мебелите, които се затварят плавно и леко, без опасност от блъскане. За да завършите интериора на банята, изберете огледало, съвместимо с дизайна на мебелите и умивалниците.

За няколко цвята повече

Когато заговорим за банята, става ясно, че тя отдавна не е само функционално пространство. Красивият дизайн и стремежът към все повече уют и хармония се превръщат във водещи тенденции при все повече производители на обзавеждане за тази част от дома. Затова не е изненадващо, душ слушалките и душ панелите съчетават елегантност, изненадваща и красива форма плюс пастелни, земни цветове. Най-впечатляващият детайл при тях е красиво оформената като ореол глава на душа.

Независимо от отвора в средата, тези модели осигуряват непрекъсната струя, наподобяваща пролетен и летен дъжд. Финото усещане за истинско погалване на кожата се дължи на специалната технология. Цветната визия е вдъхновена от меките естествени нюанси на материалите, използвани все повече в дизайна на съвременната баня.

Според вашите лични предпочитания можете да избирате между гамата от различни цветове. Нюансите са подбрани така, че да допълват все по-разпространените каменни или дървени настилки и облицовки, които се използват в модерните решения за банята.

Технологично изящество

Широко разпространените едноръкохваткови смесители използват технология, която дава ново ниво на комфорт при боравене с ръкохватката и по-добра прецизност в избора на дебит и температура на водата. Техният алтернативен вариант притежава същите функционални характеристики, но в него е вложена дизайнерска концепция за контрол.

За да ви предпази от инциденти в дома, не позволява директно пускане на топла вода. При нея винаги се започва със студена струя, която постепенно става топла, като запазва дебитa. Тя е разработена с цел да пести вода и енергия. С нея потреблението може да се ограничи директно с до 50%.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови