Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Инвестицията в стол е инвестиция в самите вас

Невъзможно е да не споменем колко огромно влияние оказва ергономията на мебелите в офиса върху това до колко би достигнала производителността на служителите на работното им място, както и положителните влияние върху развитието на цялостния бизнес.

Извършени са били множество проучвания, според които става ясно, че столовете са едно от най-важните пера за мотивацията на служителите, както и първото впечатление на посетителите.

Офис столове цени

Какво представлява ергономията?

Наясно сме с това, че днес модерният гражданин прекарва не малка част от времето си в седнало положение. Ако офис столът ви е неподходящ, то това би довело до не малко на брой неблагоприятни последици, на които тялото ви да се превърне в собственик. Ако инвестирате във висококачествен ергономичен стол, закупен от Антарес, то вие автоматично инвестирате не само в покачване на продуктивността си, но и във вашето здраве. Бъдете сигурни, че средствата ще ви се отблагодарят много скоро и многократно.

Какви са ползите от ергономичните мебели?

Ергономичните столове несъмнено са в състояние да подобрят качеството на работа при служителите. Представете си, че вашият екип прекарва работния си ден, седнали върху нискокачествени мебели, то тогава какво очаквате в замяна. Резултатът е ясен - изморени служители, имащи болки в гърба, мускулите и ставите, постоянно мърморещи и не спиращи да се оплакват. Нима към това сте се стремели през годините, докато не основете своя собствена фирма, в която да назначавате млади и компетентни работници? Разбира се, че не. Помислете за удобството на хората, грижещи се не само за прехраната, но и за престижа ви.

Ергономичните столове, както вече споменахме, повишават производителността на хората, които ги използват. Осигуряват ви правилна поза на тялото по време на работа, което е едно от най-важните условия за постигане на максимални резултати на работното място. Удобните и ергономични офис столове са в състояние да превърнат работното място в по-ефективно.

Когато работодателят е загрижен, спрямо своите служители, то те винаги успяват да забележат това. Ако не чувствате мускулни болки, напрежения, дискомфорт в гръбнака или ставите, то това автоматично означава, че отсъствието във фирмата значително ще се съкрати. По този начин служителите влизат в коловоза на морални и ангажирани граждани, стремящи се към това да дадат най-доброто от себе си на работното място.

Ако инвестирате в един от столовете, предложени ви от Антарес, то вие няма да забележите как ще спестите не малка сума пари напред в бъдеще. Осигурените ви комфорт и удобство няма да ви позволят посещение при доктор с оплаквания от различно естество.

Бъдете разумни и инвестирайте в самите себе си. Удобният ергономичен стол в офиса е най-големия стимул за достигане на недостижимото.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови