Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================

Как да запазим кожения салон чист за дълго време

Ако сте собственици на скъп и луксозен автомобил, то навярно целта ви е да предпазите модерния му кожен салон от захабяване или износване. Едва ли искате да качите приятел в колата и да не можете да го впечатлите до толкова, до колкото ви се иска, заради това, че салонът на автомобила изглежда в лошо състояние.

От каква поддръжка се нуждае кожения салон на нашия автомобил?

Специално внимание трябва да се оказва за тази част от превозните средства. В случай, че сте притежател на такъв клас автомобил, то ние ви съветваме да се снабдите със скъп препарат, осигуряващ онази еластичност на кожата, която и позволява да изглежда като току-що излязла от магазина за колкото се може по-дълго време.

Почистване на кожен салон

Голяма част от хората твърдят, че ако си закупуват нов автомобил, то задължително изискване е да притежава кожен салон. Не можем да отречем факта, че този вид тапицерия е изключително подходяща за хора, които имат малки деца или такива, които непрестанно пътуват с домашните си любимци. Каквото и да ви говорим, то не е никак трудно и сами да се досетите, че кожата може да се почисти далеч по-бързо и лесно, в сравнение с текстила, било то от разлят сок, разтопен шоколад или друго. Понякога дори една мокра кърпа е достатъчно средство, с което да премахнете замърсяването.

Закупилите автомобили с кожени салони трябва да са наясно, че поне два пъти в годината трябва да отделят не малка част от времето си за почистване. Преди обаче да преминете към съществената част, то добре е да сте абсолютно наясно с вида на материала, използван за направата на вашия салон. Има две възможности – гладка лицева кожа или велур. В повечето случаи за обзавеждането на кожените салони се използва гладка кожа. Ако сте притежател на велурен салон, то значи е време да запретнете здраво ръкави. Не искаме да ви плашим, но истината е, че подобно на набука, велурът се  чисти изключително бавно и трудно.

Преди да преминете към самото почистване с редица скъпи препарати и други козметични добавки, то трябва внимателно с помощта на четка, да отстраните всяка една власинка, косъмче или прашинка, намерили си убежище върху повърхността на велура. Едва тогава сте готови да преминете към съществената част.

Каквито и усилия или време да ви изисква почистването на кожения салон на вашия автомобил, то никога не бива да съжалявате, че сте притежател на именно такова превозно средство. Нека не забравяме, че понякога гъзарията е водещият фактор на нашите действия. Ако  смятате, че сами не можете да се справите с почистването на автомобила си, то никога не е късно да се допитате до професионалните услуги на фирма за почистване.

Коментари   

0 # profile9921 30-10-2018 16:16
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

https://moda.redes-sociais.com/images/photos/1642/58/8619c892af3d7a585d1c599b.jpg
Отговор | Цитиране | Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови