Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Как да организираме пространството в малка къща

Рационалното използване на пространството е половината от успеха в интериора на малка къща или апартамент. Поради малката площ всяка стая носи голямо функционално натоварване. Как по-добре да се организира вътрешното пространство в малко жилище? Предлагаме ви сега да научите със съветите на depo.bg.

Ако имате малка къща (до 50 кв. метра), тогава трябва да използвате всички възможни идеи, за да спестите място в къщата. Едно от тях е зонирането на пространството.

Струва си да се внимава правилно да комбинираме различните функционални зони в къщата. Например, дневната се използва не само като зона за отдих, но и като трапезария, комбинирана с кухня.

Съществуват и много идеи за спестяване на място в къщата – интериора на студио кухня. Предлагаме ви да помислите за почистване на мазета и тавани, след което може да пренесете част от дома в тези терени. Така например мазето може да стане работна зона, било то офис, работилница или място за творчество. Така таванската стая може да превърнете в стая за гости, спалня за деца или отново работна зона.

Също така е важно да се помисли предварително за площта на основните помещения в къщата. За да направите това е важно с оглед на възможното разширяване на пространството.

В този случай е по-добре да се направят преградите от рамкови конструкции, които да бъдат лесно разглобени, ако е необходимо.

В малка къща трябва да планирате тераса, която през лятото може да служи като трапезария и зона за посрещане на гости.

Мебелите в малка къща трябва да бъде не само стилни, но и най-функционални.

Мобилни дялове

Не е задължително преградите да са неподвижни. Може да ги направите от рафтове, които, да бъдат премахнати или преместени, когато са излишни.

Многофункционални мебели

Необходимо е да се даде предимство на плъзгащи дивани и фотьойли, легла с ниши за съхранение. Те значително спестяват място.

Да няма "мъртви" зони

Цялото пространство в къщата е важно да се използва максимално. Купете специални плъзгащи се или вградени мебелни системи, които да бъдат монтирани в труднодостъпни места (ъгли, горни нива) и пр. Всичко това може да изгради новият ви по-мобилен и удобен дом. Ако се нуждаете от повече съвети, то потърсете DEPO за разчистване на терените от излишни неща.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови