Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Излишно обзавеждане в къщата - необходимо ли е

В апартаментите на модерните и прогресивни хора, които следват времето, има голямо количество техническо оборудване: перални машини, съдомиялни машини, кафеварки и тостери, аудио и видео системи и много други.

 

С любеното съдействие на Хамал.Бг получихме някои данни от извадки, статистики и съвети.

Най-технически оборудвано е мястото в кухнята. На фона на всички видове комбайни, сокоизстисквачки, хлебопекарни и пр. в къщата кухнята е изключително полезна и значително улеснява работата и ежедневието на човек. Въпреки това, за да може тази техническа колекция да работи правилно и не на свой ред, но поне в малки групи, е необходимо да има ефективна и висококачествена система. Такава ще позволи да издържа на напрежението на цялото оборудване, инсталирано в къщата или апартамента. В противен случай може да има проблеми с окабеляването, което може да се нагрее, да се стопи, както и най-лошото, може да се запали, причинявайки чудовищни и безмилостни пожари. При последните, нека не забравяме колко стотици умират всеки ден.

Ако направим забележки, отбелязваме, че всяка вечер поне два телевизора, компютър, съдомиялна машина, без да се брои осветлението на стаята, едновременно работят. Така също електрическа кана периодично работи, изпълнявайки функцията си за чай.

Окабеляването може да се провали износ на излишно оборудване и електрически уреди

За електрическата мрежа това е доста мощен товар, който може да се използва само за окабеляване с подходящо напречно сечение. Например, окабеляването и старите задръствания на електрически табла в старите къщи могат да бъдат и най-често не са готови за работа в подобрен режим, поради което се срещат горепосочените проблеми. Какво да правим? Това напомня за премахването на старите мебели от апартамента.

Необходимо е да се сменят всички стари кабели, да се подменят електромерите и след всички необходими процедури, които се извършват от специалистите по продажба на енергия, може да спите спокойно и да използвате оборудването без страх и риск от пожар.

Ето защо, преди да планирате да оборудвате апартамента си с голямо количество оборудване, помислете за окабеляването, което не може да бъде адаптирано към този режим на работа.

Ако не смятате за необходимо да направите това, може изведнъж да се наложи да рециклирате мебелите, а не само защото един апартамент или къща ще се превърнат в нещо като жар след пожар. На този въпрос трябва да се обърне не по-малко внимание от храненето или почивката, тъй като животът зависи от това.

Време е и вие като всеки съвестен и отговорен домакин да планирате своето Почистване на мазета и тавани в София.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Реклама

VRETIEL

Поставете вашата реклама тук!