Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Почистване след пожар

Като правило, след пожар, собствениците на жилища искат да знаят, до каква степен имуществото им е повредено, те искат да видят какво остава от нещата, какво друго може да бъде възстановено. Почистването след пожар е дълъг, досаден, отнемащ време и нездравословен процес. Такъв е най-добре поверен на професионалисти, които знаят точно как да извършат такова почистване и да възстановят помещенията след пожар. Работите по почистване след пожар се извършват от специалисти на smetishte.com.

 

Почистване след пожар Сметище.Ком

Специалистите на компания Сметище.Ком притежават необходимите знания, подходящо оборудване и инструменти за извършване на почистване след пожар. С техния професионализъм те могат да сведат до минимум щетите, причинени от пожара. В дългосрочен план разходите за почистване ще спестят значителни средства на жертвите на пожара. Те ще възстановят някои интериорни предмети, повреди от пожара.

Преди почистването, екипите на компанията ще се свържат за да уточнят, кой ще прецени степента на щетите и ще състави план за почистване, кой ще предостави конкретните услуги и какво точно ще бъде изнесено. Важното е почистването след пожар да бъде направено възможно най-скоро.

Оценка на разходите за почистване след пожар

Първото нещо, с което се започва, е да се проветри стаята. Използват се отворени прозорци, вентилатори, обезвлажнители, така че въздухът да започне да циркулира в помещението, а димните частици и други токсични изпарения се разпръскват възможно най-бързо.

Следващият етап е изсушаване на всичко, което е изложено на вода: завеси, мека мебел, стени. Ако тези елементи не се изсушат, върху тях може да се образува мухъл и гъбички, което значително ще усложни процеса на почистване и ще навреди на здравето на собствениците на жилища. Същото важи и за дървените подове и килимите.

Незасегнатите предмети се отстраняват от корпуса, така че саждите да не се утаяват върху тях и те да не са наситени с каустичен дим.

Всички текстилни повърхности се почистват с вакуум от сажди и след това се почистват и дезактивират. Извършва се и процес на озониране, при който всички частици дим се отстраняват и миризмите се неутрализират. Понякога хората се опитват да използват освежители за въздух, спрейове и различни дезинфектанти, но, за съжаление, това е само временно решение, което ще маскира само миризмите. Добре е такива да се избягват, тъй като могат да реагират с димните молекули и да създадат още по-нежелана миризма.

Мебелите, стените, таваните и подовете също преминават през дезинфекция, което е много важен момент. Ако дезодоризацията не се извърши правилно, димните молекули продължават да остават в порите на материалите и продължават да отделят дим.

С правилно подбрани техники, методи и почистващи препарати за специалните различни материали се прави цялостен одит на помещенията. Опитът на екипите на smetishte.com, позволява да използват най-ефективните и безвредни методи за почистване.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови