Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Визитни картички в помощ на бизнеса

Един от най-добрите печатни материали, с който си служат бизнесмените, е именно визитната картичка. Последната, трябва да притежава стилен външен вид и да съдържа достатъчно информация за дейността на фирмата, нейното име и подробни адреси. По този начин вместо да пишете телефоните си всеки път, когато срещнете някого просто извадете тестето с визитки и раздавайте на воля.

Другата добра новина свързана с визитките е, че те не са скъпи и всеки, който има частен бизнес може да си ги позволи. На вашето внимание се предлагат различни материали, като картон, велур, пластмаса и други. Ламинираните издания са най-предпочитани, заради атрактивната им форма и професионално изпълнение.

В случай, че ви трябва печат на голям тираж визитки, може да използвате офсетов печат. За по-малко бройки дигиталният печат е препоръчителен, тъй като гарантира 100% качество. Естествено другото важно нещо е шаблонът, който можете да изтеглите в готова форма или да поръчате изработка на уникален, което е по-мъдрия вариант.

Не теглете готови шаблони на визитни картички, защото по този начин няма да блеснете с уникалност. Индивидуалният подход, е от съществено значение за вашата марка и компания. Аз лично препоръчвам рекламно студио g-print.eu, за изработка на визитки, брошури, листовки, папки и всякакъв вид печатни материали с отлично качество.

Горе споменатото студио разполага със собствен отдел дизайнери, които ще направят специални картички за всеки отделен клиент. Те ще обсъдят с вас различните възможности и ще ви държат в течение по време на работата. Дизайнерите, ще се съобразят с персоналните ви претенции относно съдържанието на лого, слоган, вида на шрифта, цветовете и всичко, което си пожелаете.

Разбира се, с отпечатване на един тираж карти, не свършва участието ви при изготвяне на рекламна кампания. Ако искате да привлечете внимание, то ще се наложи да научите някои маниери при раздаването на визитките, понеже има значение как подхождате към клиента.

Специалистите твърдят, че когато давате визитка, трябва да я притиснете между палеца и показалеца, като я обърнете с лицевата страна към очите на събеседника ви. Не мълчете по време на раздаването, а направете кратко въведение, какво представляват продуктите или услугите на фирмата ви.

Комбинацията между интелигентен подход и елегантно изглеждащата визитна картичка, ще привлече интерес върху вас и нищо чудно да спечелите един клиент повече или пък да реализирате продажба. Времето на класическите печатни материали не е минало и това го доказва всеки търговец, който разчита на тях. Надявам се, че съм бил полезен с тази статия и ви пожелаваме успехи.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови