Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Могат ли хлебарките да изчезнат завинаги от дома ни?

 

Много хора изпитват сериозен проблем с наличието на толкова досадните хлебарки. За съжаление използването на отрова от аптеката и дори операция от фирма за ДДД услуги, не ви гарантират пълно изтребване на хлебарките, защото тези ужасяващи насекоми имат навика да се завръщат на познатото място.

Ако сте избрали подходяща фирма за унищожаване на хлебарки, ще ви бъде обяснено, че за да има ефект от пръскането против черните и кафяви насекоми, то всяка година, трябва да се извършва съответната профилактика. Само по този начин, можете да отдъхнете спокойно и да живеете без стрес от неканените гости във вашето жилище.

Още по-голям е рискът да се борите с хлебарките сами посредством използване на определени видове отрови. Много от препаратите на пазара са неефективни или имат слаб ефект, така че не може да разчитате на тях. Съществуват продукти, които избиват инсектите, но не и техните яйца, което значи, че заразата продължава да стои в дома ви.

Професионалното пръскане против хлебарки включва намирането на всички пукнатини и скривалища на гадините, тъй че те да изчезнат за дълъг период от време. Ако се доверите на  Preventa.bg ще получите шест месеца гаранционен срок, в който няма да видите жива хлебарка. Специалистите твърдят, че пълен ефект се постига едва след второто пръскане на помещенията ви.

Обикновено качествените за дезинфекция имат трайност до една година, а след изтичането й, силата им се губи. Това е моментът, в който да се обадите на фирмата, от която сте доволни за извършване на профилактика и добавянето на допълнителна защита за вас и близките ви. Препоръчва се също пръскане в цялата сграда, включително на стълбищата, общите стаи и особено мазетата, които са превърнати в свърталища на хлебарки.

Най-често експертите по борба с вредители съветват да направите събрание във входа на жилищната кооперация, на което да се вземе решение за обща операция против насекоми. За целта се събират пари от всички съкооператори и се манипулира незабавно. И тук профилактиката е силно препоръчителна и нищо не приключва с единични действия.

Що се касае до препаратите в аптеките, купувайте само скъпи и изпитани препарати. Направете консултация със специалист преди да употребите отровата, защото последната може да доведе до алергии, непоносимост и други неприятни последици за човешкото здраве. При изпълнение на ДДД услуги се пръска само с продукти одобрени от Министерство на здравеопазването и безвредни за човешкия организъм.

В обобщение, ще кажем, че за да нямате хлебарки, е желателно да направите абонамент с дадена фирма, която да третира помещенията ви ежегодно. Надяваме се да вземете правилното решение и ви пожелаваме успешно прогонване на насекомите от вашия дом или офис.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Реклама

VRETIEL

Поставете вашата реклама тук!