Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================

Какво трябва да знаем за автомобилите под наем

Рент а кар услугите стават все по-популярни, тъй като старите ни коли се развалят често, а без тях не можем да вършим ежедневните си задължения. При такъв развой на събитията ние най-често търсим фирма за автомобили под наем, която да ни предложи разумна оферта за превозно средство, с което да се движим, там където искаме.

В случай, че искате автомобил под наем, вие трябва да имате изрядна шофьорска книжка, лична карта и съответната сума пари. Обикновено процедурата се състои в извършване на оглед на желания автомобил, съставяне на протокол и договор на място. Другият вариант, е колата да бъде докарана на посочен от вас адрес, където да се извърши предварителни оглед.

В последно време стана много модерно наемането на леки коли по интернет. Съществуват десетки сайтове, които предлагат запазване на автомобили, трансфери и тем подобни екстри. Повече за последните може да прочетете и на адрес www.irent.bg, една от най-известните фирми в София, Варна, Бургас и др. части на страната.

В какво се състои предварителният оглед на автомобила?

Това е един стандартен процес на всяка рент а кар компания. Вие посещавате автопарка, в който се намират всички превозни средства и избирате най-доброто според критериите финансови възможности и лични предпочитания. Тези действия се извършват пред фирмен представител, който е с вас през цялото време. Той ще напише приемно-предавателен протокол и ще упомене всички проблеми по колата, включително драскотините и външните деформации.

Целта на процедурата, е да се опише моментното състояние, в което сте заварили автомобила. По този начин, след като го върнете няма да бъдете обвинен в нанасяне на вече описаната щета. Когато огледът приключи остава да капарирате колата посредством кредитна карта, но ако нямате съществува вариант за плащане в брой.

Инструкции за безопасност

Най-често фирмите за рент а кар услуги инструктират шофьорите, така че да вземете всички мерки за безопасност. Ще бъдете посъветван да не паркирате возилото на съмнителни и неосветени обекти, където може да стане жертва на взлом. Освен това бихте могли да получите безплатна пътна помощ 24 часа, за да сте напълно спокойни при шофиране.

От тук нататък всичко е във ваши ръце. Пазете леката кола, защото тя принадлежи на компанията и всяка злоупотреба се заплаща според предварително разписани в договора тарифи. Естествено всички возила имат застраховка „Гражданска отговорност“, както е по закон.

Къде да намеря рент а кар услуги?

В интернет пространството имате достъп до десетки сайтове, от които да вземете автомобил под наем. Друг начин е да посетите централните летища във вашия град, тъй като обикновено там са разположени офисите на повечето фирми. Рент а кар може да откриете и в близост до големите хотели и заведения.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови