Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Какво да направим, за да изберем метална врата за вход

В случай, че искате да защитите входа на жилищната кооперация, в която живеете, то се нуждаете от надеждна външна врата, която освен, че ще спира външните посетители има и защитна функция срещу влошените атмосферни условия. В тази статия ще ви кажем какво да направите при избор на метална врата, а вие ще решите дали да ни послушате или не.

На пазара съществуват редица модели грижещи се за охраната на жилищните входове. Разнообразието е голямо и цените се формират според вида на избрания продукт и допълнителните екстри към него. Можете да закупите врати с вградени пощи или без тях, като всичко това трябва да установите на предварително събрание със съкооператорите.

Обикновено металните врати монтирани на жилищни входове са изработени от два пласта метал, чиято дебелина е 1,5 милиметра. Могат да бъдат открити варианти със стъклопакет и решетки придаващи по-добра обща визия. Надеждното заключване е другата важна част от нещата, така че имайте го предвид, когато отидете във фирмения магазин.

Съществуват метални врати с електронно заключване, което се извършва посредством използването на специален чип. Налични са и технологии с магнитна брава със сила на затваряне до триста килограма. Всички тези модели представляват една подходяща инвестиция за ползвателите.

Най-нормалното нещо, което може да сторите избирайки метални входни врати за жилищни кооперации е да прегледате сайта на Борман Комерс в интернет пространството, където има всичко необходимо за вас. В него ще прочетете подробности относно различните продукти, цените им и начина за поръчка.

Друга възможност е да отидете директно във фирмен офис, където ще получите каталози с наличните врати, а също ще бъдете консултирани напълно безплатно относно монтажа и всичко останало.

Цените на входните врати варират около 150 и 200 лв. на кв.м. В офертата влизат демонтаж на старите врати и монтаж на новозакупените такива. Ако търсите варианти с пощенски кутии или искате боядисване това се заплаща като допълнителна услуга.  Не пропускайте да попитате и за гаранционен сервиз, тъй като той е от особена важност при подобен тип покупки.

В края на краищата сами разбирате, че не е толкова трудно да се закупи врата за входа на кооперацията, в която се помещавате. Просто трябва да отделите малко свободно време и да проучите актуалните опции на родния пазар.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Реклама

VRETIEL

Поставете вашата реклама тук!