Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================

Моите 5 причини да избера счетоводна къща

Аз ръководя средна по големина фирма занимаваща се със съвременни технологии и първото нещо, което ми трябваше е човек, който да се грижи за счетоводството. Имах два основни варианта – да наема счетоводител на заплата или да използвам услугите на счетоводна къща. Избрах втората опция, тъй като реших, че един човек не може да се справи с всички задачи във фирмата ми, а и заради още пет причини, които ще споделя с вас.

1.       Ако се спра на един счетоводител, то трябва да знам, че той ще отсъства поради различни причини. Ще има право на отпуск и болнични, а през това време няма кой да се занимава с фирмените отчети и счетоводството. Това ме накара да потърся помощ от счетоводна къща в град София. Спрях се на ЕКСПЕРТ ДИВА, която намерих в интернет пространството и сега се чувствам доволен от избора си.

2.       В счетоводните кантори работят много служители и всеки е специалист в дадена област. Те познават всички нови наредби, работят с всякакви документи и предлагат редица услуги, а това са нещата, които търся и желая. За разлика от самостоятелния счетоводител в кантората се работи много по-бързо и качествено.

3.       Цената, която платих на счетоводната къща за 1 година е по-малка от заплатата, която трябваше да дам на фирмения си счетоводител. По този начин спестих пари и получих обслужването, от което се нуждаех.

4.       Професионалистите от кантората ми предложиха да използвам временни счетоводни услуги, абонамент за определен период или целогодишна поддръжка. Това значи, че аз избирам колко време да работя със счетоводителите и ако не съм доволен да се откажа от тях. Винаги мога да прекратя отношенията си с кантората и това е един от съществените плюсове.

5.       На последно място, но в никакъв случай и по важност поставям организираната работа. В счетоводната къща всеки знае мястото си и се занимава с точно определени задачи. Подходът към работата е сериозен и винаги мога да разчитам на съдействие от екипа, който знае как да ми помогне.

Мога още дълго да пиша относно моите причини да избера счетоводна къща пред счетоводител, но смятам, че информацията, която дадох е достатъчна за вас. Ваше е решението дали ще последвате примера ми или не.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови