Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================

Защо да направим рекламна кампания с флаери

 

Има много причини да рекламирате ваши стоки и услуги посредством разпространение на флаери. Това е един от най-използваните печатни материали, който цели да представи фирми и организации, а също така да отправи конкретни послания към обществеността. От голямо значение е дизайна на флаерите да бъде изчистен и съдържанието да се чете на един дъх.

Ако търсите възможност за безплатно разпространение и дизайн на флаери ви препоръчваме да посетите сайта www.printermax.bg, където ще попаднете на професионално обслужване, достъпни цени, пълноцветни и двустранни хвърчащи листовки, опция за раздаване на флаерите и още куп услуги, от които да се възползвате.

Първият съвет, който ще дадем за реализиране на рекламна кампания чрез флаери, е да определите сроковете, в които те ще се раздават. Еднократните опити няма да дадат добър резултат, така че раздавайте материалите поне един месец, за да имате ефект.

Наемете млад екип, който да раздава флаерите и да привлича вниманието на потребителите. За целта използвайте усмихнати и добре изглеждащи момичета и момчета, които ще се разпределят на различни места във вашия град. Позиционирането на промоутърите трябва да бъде в близост до големи търговски обекти, магазини, молове, бутици, ресторанти, барове и прочие. Именно на тази места ще имат по-голям шанс да раздадете всички ваши флаери.

Флаерът може да се използва и като средство за представяне на промоции. Цветната листовка ще съдържа вида на продукта или услугата, както и процента на отстъпката, който предотстъпвате на гражданите. Използвайки флаера клиентите ще получат намалението в щанда на ваши магазин или увеселителното заведение.

Успехът на флаерите много зависи и от съдържанието, което ще публикуват на тях. Желателно е да се напише професионален текст, който има положително влияние върху потребителите. Публикувайте полезна информация, която да се чете лесно и да не се натрапва на хората. Не забравяйте да украсите вашите флаери с подходящи снимки и изображения.

Най-важният елемент при рекламните материали е начините за връзка с вас. Оставете всички възможни координати като телефон, имейл, адрес на сайт, профили в социалните мрежи. Колкото повече начини имат потребителите за връзка с фирмата ви, толкова по-добре за вас.

За един ден може да се раздадат хиляди флаери, което ще даде бърз резултат. Още с разпространяването на първите бройки, фирмените ви телефони ще звънят и мнозина ще се поинтересуват от услугите и стоките ви. Това е достатъчна причина да се възползвате от силата на печатните материали, която не е за подценяване.

Флаерът може да бъде във формат А5 или A6, а също и да се отпечатат нестандартни размери спрямо конкретните ви изисквания. Хвърчащите листовки трябва да се побират във всеки джоб, чанта, куфарче или папка, без да затормозяват получателите. Компактни и удобни те ще останат за дълго в притежателите си.

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови