Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================

Интересни факти за зъбните импланти

 

 

Без никакво съмнение зъбите са сред най-здравите части от тялото на човека. За да се радвате на здрави и бели зъби е нужно да спазвате стриктна хигиена, която да запази тази част от лицето и устата ви. Зъбите могат да причинят различни проблеми за всеки от нас. Оправянето им може да стане чрез пломбиране, поставяне на коронки или зъбни протези и мостове.

В много от случаите ни обличаме зъба, за да го защитим и да му придадем по-красив външен вид. Но сигурно се питате какво може да се направи при положение, че зъбите са напълно разрушени, което налага да бъдат премахнати от устата ви…

Тук се намесват специалистите по дентална имплантология от www.swissimplants.eu, където ще ви помогнат да възстановите усмивката си и да изглеждате, така както бихте желали. Подмяната на липсващите зъби с базални импланти намира все по-голямо приложение към днешна дата и много хора се възползват от услугата.

Денталната имплантология идва в помощ на пациентите, които по една или друга причина са загубили един или повече зъби. Имплантът представлява малък метален конус, който наподобява винт. Той служи като заместител на корена на зъба. Поставянето на този елемент се прави чрез хирургическа интервенция, която не е е болезнена и не създава проблеми на пациента. Имплантите се превръщат в нужната опора за последвалата надстройка, върху която се монтира коронка и зъбът бива напълно възстановен.

Имплантите са изработени от титан, който осигурява здравина и комфорт. Той не се отхвърля от организма и е напълно съвместим с устната кухина. Преди поставяне на имплант се извършва изследване чрез специален рентген и се преминава към действие.

За разлика от конвенционалните, базалните импланти позволяват лечение на пациентите за няколко дни. Веднага след изграждане на основата може да се премине към поставяне на новия зъб. При стандартната имплантология се чака от два до шест месеца имплантът да се интегрира в костта, а при BOI имплантите това се случва значително по-бързо.   

Дори при страдащите от пародонтално заболяване, базалните импланти позволяват поставяне още щом извадите болния зъб. След премахването на последния, заболяването изчезва, тъй като се премахва така наречената патологична тъкан. Базалният имплант ще бъде поставен в костната област, която не е засегната от пародонтита.

Имайте предвид, че при базалната имплантология заздравяването на раната става по много бърз начин все едно, че вътре никога не е бил монтиран имплант. Вие възвръщате визията на зъбите ви, вашата усмивка и естествено, нужното за всеки човек самочувствие. Цената на лечението се определя основно от проблемите, които имате, но със сигурност това е една важна инвестиция в здравето ви.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови