Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Как да осигурим непрекъснат ток с дизелови генератори?

 

 

Дизеловите генератори са правилното решение, което ще ви помогне да се справите с всички проблеми, които произхождат от прекъсване на електрозахранването във вашия дом или обект. Разбира се, този вид съоръжения имат много положителни качества, така че прочетете тази статия докрай ако сте решили да инвестирате в подобен продукт.

Дизелгенераторите произвеждат ток като преобразуват механичната енергия в електрическа. От мощността зависи колко време ще продължат работа без да спират, а това зависи и от целите, които сте си поставили. При положение, че имате нужда от агрегати за промишлеността, то трябва да изберете по-силен генератор. За битовите нужди пък по-слаб.

Ако се спрете на ел.генератор  с мощност 8 kVA ще можете да захраните вилата си или малък магазин. По-големите решения стигащи до 30 kVA са подходящи за големи търговски обекти, а тези до 2000 kVa намират приложение в промишлеността. Най-силните съоръжение могат да работят до 24 часа, което ви позволява да не спирате производствения цикъл.

Автоматичният генератор се задейства при спиране на тока и ви предпазва от внезапното му идване. По този начин вашите уреди, машини и системи няма да претърпят повреди. На пазара се намират варианти с дистанционно управление подпомагащи работата ви по един чудесен начин. Повече за различните устройства вижте на www.hiengineering-bg.com и селектирайте най-доброто според критериите ви.

Всеки, който има труден достъп до централната електрическа мрежа и е жертва на постоянни прекъсвания може да гласува доверие на съвременните дизелови генератори. Последните притежават висок коефициент на полезна дейност, като в същото време правят икономии.

В тази статия ще изтъкнем и някои малки недостатъци на агрегатите за ток с дизелови двигатели. Те са малко по-шумни от съоръженията на бензин и отделят повече сажди. Това обаче е нищо в сравнение на производителността на тези продукти, тъй че вземете предвид всичко, което написахме на горните редове преди да направите покупката.

В обобщение

Днес почти всички известни вериги магазини и производствени цехове разчитат на дизелови генератори, защото цената им е сравнително достъпна и разнообразието е голямо. От значение е да изберете марков двигател, за да знаете, че сте направили добра инвестиция. На горните редове ви посочихме сайта на Hi Engineering, където ще намерите супер оферти за всичките ви нужди.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Реклама

VRETIEL

Поставете вашата реклама тук!