Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================

Важни фактори при вземането на автомобил под наем

 

Един от главните фактори при вземането на автомобил под наем е фирмата, която ще използвате. В България има много рент а кар компании, които предлагат различни оферти и условия на клиентите си. Вие трябва да разгледате поне няколко предложения, за да стигнете до твърдо решение. Някои търговци в бранша дават много интересни промоции за вас.

Така например потребителите могат да намерят кола под наем за 30 евро на ден, което си е изгодна оферта, откъдето и да го погледнем. Срещу парите ви получавате икономична лека кола със стерео система, еърбег, климатик и много други екстри, чиято цел е да спомогнат за приятното ви и безопасно пътуване. Такава промоция може да откриете и чрез интернет.

Друг важен фактор, за който да съблюдавате, когато посетите рент а кар фирма е огледът на колата. На него присъства служител, който заедно с вас преглежда возилото с цел установяване на неговото моментно състояние. В случай, че забележите някакви нередности, то веднага ги съобщете, за да бъдат включени в протокола. Това е един вид застраховка за вас самите.

Не забравяйте, че наетата от вас кола е била с пълен резервоар при получаването. Фирмата очаква от вас да я върнете заредена, защото в противен случай ще ви удържи допълнителна сума. За това ви съветваме да четете договора с повишено внимание, понеже там пише за всички ваши задължения и отговорности. Не е лошо да държите едно копие в жабката си.

Придържайте се към правилата на компаниите, тъй като те са от водещо значение за вас. Никога не оставяйте автомобила в непознати улици и квартали, и се старайте да запомните неговия номер, външен вид и особености. Все пак живеем в напрегнати времена, през които са възможни кражби, вандалски актове и всякакви други издевателства върху возилото.

В обобщение

Съобразете се с всички наши съвети и водещи фактори при наемането на превозно средство. Постъпвайки така, вие ще се чувствате далеч по-спокойно и няма да мислите за евентуални проблеми и главоболия. Всички останали подробности ще ви бъдат споделени от служителите на фирмата, от която сте наели колата. А сега ви пожелаваме безавариен път и много хубави моменти с новата ви лека кола.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови