Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Как да избера цвета на интериорните врати в дома ми?

 

 

Много хора се колебаят какви да бъдат цветовете на интериорните врати в дома им. Тези колебания идват от голямото разнообразие на модели и дизайни, които могат да се видят на българския пазар. Ето заради това ще се опитаме да ви дадем няколко полезни съвета относно селекцията на конкретни разцветки, с чиято помощ ще накарате жилището ви да оживее.

Ставали сме свидетели на хора, които съчетават цвета на дограмата с този на вратата на помещението. Това не е лоша идея, особено когато вратата се намира до прозореца ви. Ако обаче вратата на стаята е на стената срещу дограмата, то тогава могат да бъдат използвани и по-тъмни тонове, с които да откроите вратата, и да я направите видима за околните.

Съобразете цвета на врата с подовата ви настилка. Едва, след като сте наясно с това дали искате ламиниран паркет, естествен паркет, теракота или мокет ще имате възможността да селектирате цвета на вратата. Разполагате с богат избор от багри, сред които са: златен дъб, дъб, махагон, орех, череша, венге и други. Посочете цвят, който е близък до пода в стаята.

Има и универсалните цветове като бялото, така че можете да ги използвате, ако нямате други идеи. Белият цвят е много подходящ за спалните, тъй като те имат нужда от ударна доза свежест. Светлите тонове допринасят за чувството на повече пространство в помещението.

Всички тези съвети можете да консултирате и със специалист по дизайн на интериора. Тази услуга обаче е платена и се използва по-рядко от потребителите. Ако търсите безплатни съвети за цветовете на вратите, то потърсете информация в интернет пространството или разгледайте списанията за обзавеждане, откъдето може да заимствате различни идеи и концепции.

Не се колебайте да експериментирате с цветовете на вратите. Така ще се различавате от вашите приятели и близки, а също може да напипате някакво нестандартно решение, с което да изпъкнете пред другите. Всичко зависи от вашето въображение и креативност.

А сега ви оставяме, за да разгледате цветовете на интериорните врати от Борман България, за да се насладите на истинското разнообразие от предложения. Не забравяйте, че специално за вас се предлагат и много интересни оферти за покупка на вътрешни врати с високо качество.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови