Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Отстраняване на използвани или нови мебели от апартамента

Не трябва да изваждате ненужните мебели на площадката около блока и да ги оставите за дълго време. Няма нужда да отвеждате до контейнерите за боклук.

Никой няма да вземе старите мебели или боклук, нито има нужда да съхранявате в апартамента си. Имате нужда от един кратък разговор, който ще реши всичките ви проблеми и събирането на боклука в цяла Софийска област няма да бъде най-трудна задача за вас.

Може просто да поръчате износ на мебели от kamion.bg. Може също така да поръчате премахването на мебели, демонтаж, разглобяване и натоварване. Всичко това може да е задача, която да постигнете възможно най-бързо и професионално. Също така екипът на kamion са готови да демонтират стари и ненужни конструкции: прегради, врати, вградени мебели, окачени тавани, водопроводни инсталации, както и да ги извадят от тесни терени, високи етажи и натоварят в камион за извозване.

Персоналът от опитни хамали ще ви спаси от необходимостта да събирате всички излишни неща. Работата се извършва в кратък срок. По време на процедурата всички ненужни мебели, оборудване и отпадъци се извеждат от апартамента. От входа много внимателно и бързо се натоварват на борда на товарен камион.

Нашите хамали ще ви освободят от стари мебели, стени от 3-5 секции , пиано, баня и други обемисти и не много битови предмети.

Ние ще извадим и рециклираме мебели, както и ненужни предмети от офис, апартамент, гараж. Това ще ви помогне да почистите балкона или килера.

Всички ненужни неща внимателно са изваждани от апартамента, запазвайки непокътнатите каси на врати, мебели и пода на вашия дом. Натоварени в камион и изхвърлени на депото.

Допълнително използване на мебели

Екипът на фирма е готов да извърши за Вас всякакви дейности, свързани с демонтаж и преместване, транспортирането на отпадъци в цялата София и региона. Извозването се извършва, чак до сметището в най-кратки срокове.

Разходите за премахване на мебели по изхвърляне варират в зависимост от количеството на този боклук.

Можете да поръчате почистване на мазета и тавани с износ на стари мебели на най-достъпни цени.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Реклама

VRETIEL

Поставете вашата реклама тук!