Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

5 любопитни теми около импотентността на мъжа и интимността

Някои смятат, че качеството на живот до голяма степен се определя от сексуалния и индивидуално интимният живот на всеки човек. Динамиката и активността са водещи предпоставки това да се случва и в живота на мъжа. Определян често и като водещата част от човечеството, която не може без този важен аспект от съществуването си. Именно за това потърсихме и отговори на редица въпроси. Сред тях се върти и така наболялата тема импотентността у мъжа.

Върху една част от наболелите въпроси потърсихме мнението на специалисти, а това гради доверието между хората.

Импотентност

Какво представлява обрязване – това е процедура, която се практикува предимно в мюсюлманските страни. Въпреки това и у нас е често срещана практика. Провокирана е главно от хигиенна гледна точка и води в много от случаите до намаляване на чувствителността на пениса. Според някои хора естествените форми и функционалността им не бива да бъдат нарушавани без причина, а само ако условията го налага.

Какво представлява импотентност у мъжа и кога се проявява – тя идва след навършване на определена възраст. Много често води до смущенията в половия живот и предизвиква ерекция или загуба на такава у мъжа, обърквайки и други неща. След определена възраст появата на импотентност или симптоми за такава са обясними, но въпреки това не бива да сее пренебрегват, а да се търси мнение от специалист.

Големият полов орган може да предизвика болезнени усещания – решението за подобен род проблеми и неразположения е консултация с гинеколог и разговор с партньора. Има и създадени приспособления, които могат да допринесат повече комфорт по време на секс и за двамата партньори.

Временните кризи в секса – често са в резултат на други здравословни провокатори, един, от които е поява на импотентност. За кризата в секса няма възраст. Тя може да се появи, както на 25, така и на 50. В различните ситуации трябва да се търси разумно решение и според създадената ситуация.

Възрастта ли е определяща за почвата на импотентност - тя е водещата предпоставка, но не е единствена. Специалистите свързват проблем и до голяма степен с психологичната нагласа у мъжа. Така например забавената ерекция се дължи на недостатъчно кръвооросяване и когато няма видима налична причина може да се помогне дори с ръчни средства и техники. В случай, че моментите на сексуална дисфункция зачестят, трябва да се направи консултация с лекаря.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови