Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Правила и условия за ползване

Правилата съществуват, за да можем заедно да изградим една важна директория в българското интернет пространство. Важна - за потребителите, които търсят информация. Важна и за уебмастърите, които търсят качествена обратна връзка. Тази, както и много други директории, е безплатна директория за статии! Тук можете да добавите статии относно собствени продукти, услуги или просто полезна информация.

Статиите се одобряват автоматично OT ПОТРЕБИТЕЛЯ, без преглед от администратор!

Всеки потребител, който се регистрира в директорията, автоматично се съгласява със следните точки:

1. Автори

 • След като се регистрирате можете да добавяте статии с минимална дължина 400 думи.
 • Имате право да поставяте по 1 вечна, контекстуална, dofollow връзка на 400 думи, на всеки следващи 150 думи по още 1 връзка, върху избрани от вас ключови думи.
 • Статиите трябва да са 90% уникални и да не са пренаписани (преразказани), тоест да ги няма другаде в интернет и да не се публикуват в други директории и сайтове. Проверката се извършва с последна версия на Advego Plagiatus на дълбоко търсене.
 • Текстът трябва да е написан на добър, граматически правилен и смислен български език. Запазваме си правото да не публикуваме и да премахваме преразказани статии и статии с правописни грешки и спиннато съдържание.
 • Публикуването в социални мрежи трябва да става без дублиране на съдържанието в директорията. Текстът публикуван в социалните мрежи не трябва да е част от статиите в сайта, а да е нов.
 • Веднъж добавени е желателно да не променяте линковете. Неактивни линкове се изтриват от статиите и не се заменят с нови!
 • Всички статии трябва да са с уредени авторски права.
 • Вие запазвате авторските права върху статиите, но ни давате правото да ги публикуваме и разпространяваме без допълнителни ограничения.
 • Не се допускат материали съдържащи вулгарности, хазарт, залози, съдържание за възрастни, забранени от закона неща, обиди, расизъм и други. Запазваме си правото да премахваме подобно съдържание, както и съдържание, което смятаме, че не се харесва на Google, без да ви информираме.
 • Запазваме си правото да не публикуваме статии, дори да отговарят на всички правила.
 • Запазваме си правото да добавяме рекламни карета и връзки/линкове около и в съдържанието на вашата статия.

2. Коментиращи

 • Без вулгарности, забранени от закона неща, обиди, расизъм и всякакви подобни. Запазваме си правото да премахваме подобно съдържание, както и съдържание не съответстващо на добрия тон.
 • Без съдържание за възрастни.

3. Правила важащи само за VeloRai.Eu

 • След като Запишете статия трябва ръчно да я публикувате! По избор можете да изберете и дали да се показва на началната страница.
 • Можете да добавяте клипове от YouTube. Просто поставете URL адреса - системата автоматично ще го вгради. Функцията за вграждане на видео работи единствено за YouTube.
 • Задължително е добавянето на поне 1 снимка към всяка статия, с максимална широчина от 600 пиксела.
 • При добавяне на снимки, трябва да са максимум 3, с максимална широчина от 600 пиксела и това да става през полето "Изображение". Моля без снимки с неуредени авторски права!
 • Преди да публикувате статия в сайта, моля проверете я за правописни грешки! Копирайте текста първо в Notepad и от там в сайта. Така се избягва пренасянето на излишен код.
 • В категория "PR материали" не се позволява добавянето на линкове в статиите. Тази категория служи брандиране и повишаване на citation flow. PR материалите може да са с по-нисък процент уникалност, но материали, които са дословно копирани ще бъдат трити моментално!

Спазвайте правилата. за да бъдат всички щастливи! Директорията за статии е с автоматично одобрение на нови материали, НО качеството на статиите се проверява на всеки 3-5 дни и нарушителите няма да бъдат предупреждавани за отнети линкове и спрян достъп!

Екипът на velorai.eu не носи отговорност за съдържанието и коректността на статии публикувани от потребители! Запазваме си правото да променяме тези условия по всяко време, ваше задължение е да ги проверявате периодично.
Правилата се променят, когато има необходимост и основание, защото интернет е много динамична среда и трябва винаги да се нагаждаме възможно най-бързо към нея, за да сме актуални и да има полза от директорията.
Благодарим на тези, които са прочели правилата и публикуват качествени и съобразени с тях статии! Ние ценим труда на всички потребители и желаем всеки да има максимална полза от участието си в директорията.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Реклама

VRETIEL

Поставете вашата реклама тук!