Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================

Къде се използва двойнозалепващо тиксо

За красивите декорации, за сувенири, за местата, където трябва да се залепят два предмета от различен материал се използва двойнозалепващо тиксо.

Двустранната лента е чувствителна на натиск и благодарение на покритието си с лепило от двете страни, позволява деликатност при залепване. Тя е предназначена да се придържаме две повърхности заедно, често по начин, който не се вижда в крайния продукт, тъй като е между обектите, вместо да ги припокрива. Това дава възможност за по-спретнат вид по различни проекти и по-добра изработка. Двойнозалепващото тиксо може да бъде или тънка или триизмерна лена. Някои ленти са по-широки и създават по-стабилна основа за залепване на двете страни. Масовото им приложение е в особена полза за търговията на дребно. Това може да даде възможност на признаци или дисплей за открояване на 3-D ефект.

Двойнозалепващо тиксо

Двойнозалепващото тиксое създадено, чрез прилагане на тънък слой лепило за всяка страна на материален носител. Например,двойнолепящотиксо може да е лесен начин за прилагане на лепило за двете страни на една салфетка, която след това се навива с хартия, за да се избегне това самозалепване. Повечето самозалепващи ленти са произведени във форма на тънки или по-дебели ивици, дължината, на които достига 1 до 3 м широчина в руло. Един виддвойнозалепващо тиксо се ползва дори при някои облекла. За залепване на кожа и текстил. Разликата му с двойнозалепващото тиксо за хартия е материала на лепилото. При някои видове рокли без презрамки или хлабави поли, това може да е временно решение за паднали подгъви и други несъвършенства по облекло.

Приложениеята на двойнозалепващото тиксо са много. Такова може да се ползва, както в канцеларията и офиси, така и в творческите дейности – дизайнерство, интериор, мода, фотография.

Предложения за приложение на двойнозалепващо тиксо при изработка на снимки:
Изрежете парче от двустранна лента дължината на една от страните на вашата снимка. Дръжте лента опъната, поставете залепващата лента надолу по гърба и от към страната на снимката. Повторете, за да покрие всички краища на снимката с лентата. Не припокривайте в ъглите, за да не остават неестетични места. Отлепете хартиения слой на всяко парче лента, за да откриете лепилото. За да се получи добрата визия на снимката за краищата, избягвайте да докосвате лепилото, обърнете снимката и го поставетевъв вашата фотокнига. Използвайте линийка или плосък предмет, за да натиснете върху снимката и така да сте сигурни, че двойнолепящо тиксо е равномерно нанесено по краищата. Натиснете върху снимката, използвайки скала или плосък предмет, за да са сигурни, че лепилото залепва равномерно по краищата.

Коментари   

0 # profile1090 01-11-2018 07:44
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

http://bravo.photo.227ahb.org/coppermine/albums/userpics/10006/best-hosting-98030.jpg
Отговор | Цитиране | Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови