Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Къде се използва двойнозалепващо тиксо

За красивите декорации, за сувенири, за местата, където трябва да се залепят два предмета от различен материал се използва двойнозалепващо тиксо.

Двустранната лента е чувствителна на натиск и благодарение на покритието си с лепило от двете страни, позволява деликатност при залепване. Тя е предназначена да се придържаме две повърхности заедно, често по начин, който не се вижда в крайния продукт, тъй като е между обектите, вместо да ги припокрива. Това дава възможност за по-спретнат вид по различни проекти и по-добра изработка. Двойнозалепващото тиксо може да бъде или тънка или триизмерна лена. Някои ленти са по-широки и създават по-стабилна основа за залепване на двете страни. Масовото им приложение е в особена полза за търговията на дребно. Това може да даде възможност на признаци или дисплей за открояване на 3-D ефект.

Двойнозалепващо тиксо

Двойнозалепващото тиксое създадено, чрез прилагане на тънък слой лепило за всяка страна на материален носител. Например,двойнолепящотиксо може да е лесен начин за прилагане на лепило за двете страни на една салфетка, която след това се навива с хартия, за да се избегне това самозалепване. Повечето самозалепващи ленти са произведени във форма на тънки или по-дебели ивици, дължината, на които достига 1 до 3 м широчина в руло. Един виддвойнозалепващо тиксо се ползва дори при някои облекла. За залепване на кожа и текстил. Разликата му с двойнозалепващото тиксо за хартия е материала на лепилото. При някои видове рокли без презрамки или хлабави поли, това може да е временно решение за паднали подгъви и други несъвършенства по облекло.

Приложениеята на двойнозалепващото тиксо са много. Такова може да се ползва, както в канцеларията и офиси, така и в творческите дейности – дизайнерство, интериор, мода, фотография.

Предложения за приложение на двойнозалепващо тиксо при изработка на снимки:
Изрежете парче от двустранна лента дължината на една от страните на вашата снимка. Дръжте лента опъната, поставете залепващата лента надолу по гърба и от към страната на снимката. Повторете, за да покрие всички краища на снимката с лентата. Не припокривайте в ъглите, за да не остават неестетични места. Отлепете хартиения слой на всяко парче лента, за да откриете лепилото. За да се получи добрата визия на снимката за краищата, избягвайте да докосвате лепилото, обърнете снимката и го поставетевъв вашата фотокнига. Използвайте линийка или плосък предмет, за да натиснете върху снимката и така да сте сигурни, че двойнолепящо тиксо е равномерно нанесено по краищата. Натиснете върху снимката, използвайки скала или плосък предмет, за да са сигурни, че лепилото залепва равномерно по краищата.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Реклама

VRETIEL

Поставете вашата реклама тук!