Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 126

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/veloraib/public_html/velorai.eu/plugins/content/socbuttons/socbuttons.php on line 154

Най-важната екипировка за тенис

Независимо дали е изненадващо или не, добрата тенис игра категорично се нуждае не само от тенис ракета. Точно така, понякога са нужни и други "малки" аксесоари, които оказват влияние на цялата игра и подпомагат нивото на изпълнение, предпазват тялото и увеличават удоволствието от спорта.

Всеки спорт се нуждае от допълнителна екипировка, а тенисът нищо не прави изключение от това.

Тук сме включили една основна част от т.нар. екипировка, която е нужна за всяка игра на тенис.

Тъй като вече е ясно - ракетата не е единственият важен елемент за добра тенис игра, не е нужно да харчите цяло състояние за такава, макар и добрата марка да гарантира качествена и приятна игра.

Просто една от основните грешки е да смятаме, че от ракетата зависи всичко.

Най-важната екипировка за тенис на корт

Тенис обувките са едно от задължителните неща, които не трябва да пренебрегваме. От тях зависи голяма част от играта ни и най-вече безопасността и здравословното състояние на краката ни.

Забравете за онези маратонки, с които тичате в зала или в парка.

Те са идеални, но са такива именно за точно този тип спорт. Излизайки на тенис корт, трябва да сте подготвени с точно подбрани тенис маратонки, които да ви дадат нужното ниво на игра и опора на краката, заради специфичните движения по време на този спорт.

Имайки предвид голямото количество модели на пазара, просто трябва да подберете тези, които са най-подходящи за вашия тип стъпало, както и да се съобразите с настилката, върху която ще играете.

Облеклото едва ли е най-важната част от тенис екипировката, но със сигурност може да ви донесе предимства. То може да бъде достатъчно прохладно, което е крайно важно, имайки предвид, че тенисът изисква сериозно физическо движени, което загрява тялото. Специалните дрехи могат да се погрижат за защитата на тялото от слънчеви лъчи, студ, прах, като в същото време осигуряват възможност на кожата да диша. Избирайки правилното облекло за вас е добре да обмислите сезона, през който ще играете.

В случай, че тренирате усърдно на открито, което ви излага на повече слънчеви лъчи е добре да се помисли и за защита на главата. Слънцето и високите температури могат да повлияят на организма по неприятен начин и да попречат на приятното изживяване от играта.

Какво да сложим в сака? Да, специалният сак е абсолютно задължителен, но той предлага идеалните условия за подредба на цялата екипировка, от която може да имате нужда за една тенис игра.

Подходящият тенис сак може да побере в себе си няколко ракети, маратонките, всички други консумативи, които са нужни за практикуването на този спорт.

Това прави сака един от наложителните аксесоари, които е добре да притежавате, за да се насладите на добро тенис изживяване.

Допълнителната поддръжка на глезените и китките е също от важно значение. В случай, че смятате, че имате нужда е добре да се подсигурите и комплект от тези.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Реклама

VRETIEL

Поставете вашата реклама тук!