Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================

Няколко прости начина да повишите мъжкото си либидо

Всеки мъж, когато е млад си мисли, че той не може да има проблеми с мъжкото либидо, но това не е така. Никой не защитен, особено тези от вас, които редовно консумират вредни храни и като цяло прекаляват с някои продукти, така че днес сме решили да ви покажем това кои са тези врагове номер едно, защото ако се лишите от тях, тогава лесно ще можете да повишите мъжкото си либидо.

Мъжко либидо

Първото нещо, с което много мъже наистина силни прекаляват това са цигарите и тютюневите изделия като цяло. Причината за това е, че те активно влияят на притока на кръв към половите органи и така от своя страна могат да намалят вашето мъжко либидо. Не забравяйте и затова, че тези изделия също така активно оказват влияние на вашата издръжливост в леглото, която може да е наистина малка, ако пушите много цигари всеки ден. Друг фактор е наднорменото тегло, тъй като то може не само, че да понижи много самочувствието ви, но и сексуалното ви желание и апетит, като също така има много голям риск от заболявания на кръвоносните съдове. Ето защо е особено важно да спортувате активно и да се храните наистина здравословно, а не да наблягате само на мазите и вредни храни. Няма как да забравим и да не споменем алкохолните напитки, които просто могат да убият вашето либидо и да нямате никакво желание за секс с партньорката ви. Да, разбира се, че понякога ефекта може да е различен, но това е по-скоро временно състояние, тъй като при прекалено голяма и продължителна редовна консумация на спиртни напитки те действат на тялото ви като депресант и така от своя страна ще имате доста проблеми с мъжкото ви либидо.

Грижете се за здравето ви и никога не забравяйте, че за всичко трябва да си има мярка. Ние не ви казвате да се измъчвате и да спрете всичките си така приятни пороци, а просто най-малкото да ги намалите и ограничите. Също така спортувайте активно, тъй като по този начин ще намалите вредите от така лошите ви навици за редовно пушете и така нататък.

Коментари   

0 # profile2037 01-11-2018 09:40
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

https://www.fishnet.sk/images/photos/271/228/eb2cbd024f7e4ec0a6149d7d.jpg
Отговор | Цитиране | Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови