Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================

Публикуване на безплатни обяви в Интернет

Ако сте решили да се възползвате от възможностите на Интернет и да продавате старите си вещи в сайтовете за безплатни обяви, тогава нашата тема със сигурност ще ви е много полезна. Има няколко простички правила и съвета, които ще ви помогнат да правите много успешни сделки, така че нека да започваме.

Обяви

Всеки сайт, където можете да публикувате вашите реклами има различна функционалност и съответно задължителни полета, които трябва да попълните, за да бъде активна вашата реклама. Най-добрият вариант е не само да попълните всичко много коректно, но и да напишете отлично описание на стоката. Все пак, ако например сте решили да се избавите от колата ви и да я смените с нова, тогава не можете да разчитате, че публикувайки само града, от където сте и пускайки една снимка, ще можете да продадете бързо автомобила ви. Трябва също така да успеете да накарате потребителите на сайта да забележат вашите обяви и да ги разгледат, като това може да стане много лесно. Повечето сайтове от този тип предлагат безплатно публикуване на вашите реклами, но пък имат и допълнителна опция, затова тя да се показва на главната страница. По този начин вие увеличавате вашата таргет група или казано с други думи повече хора, които може би имат нужда от това, което продавате ще видят вашите обяви, а така от своя страна ще увеличите възможността да се избавите от тях доста бързо.

 

Другото важно нещо е да не използвате клиширани фрази от типа на "Продавам красива рокля", а вместо това бъдете креативни и измислете оригинално заглавие, като в него е задължително да присъства наименованието на стоката. Това  означава, например ако продавате кола, тогава да уточните това в заглавието, а също така да посочите и марката на автомобила, защото по този начин вашата обява ще се намира лесно от търсачката на самия сайт.

Много е важно да спазвате тези лесни насоки и съвети, ако искате да продадете бързо ненужните ви вещи, а и за да се намират бързо вашите обяви от потребителите на сайта. И не на последно място, незабравяйте да бъдете винаги коректни, защото само така ще си спечелите доверието на хората и ще имате постоянни покупатели на вашите стоки.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови