Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================

За какво да използваме светодиодно осветление

Говорейки за осветителни тела ние имаме предвид, тези осигуряващи икономичност и дълготрайност за нашите домове и местата, на които работим. Добре е да знаем, че светодиодно осветление стана популярно, както по света, така и в България, където цената на тока не се нрави на голяма част от хората.

От 2012 година САЩ спря продажбата на обикновени волфрамови лампи. Флуоресцентните крушки останаха в миналото и сега потребителите имат шанс да закупят светодиодно осветление, което е в пъти по-добро от всичко познато до момента.

LED осветлението има много предимства, за които ще стане въпрос в тази статия. То все по-често бива използвано в офиси, институции, апартаменти, къщи и дори на улицата, където намери сериозно приложение. Светодиодите вече се вграждат в светофари, фарове за автомобили, фенерчета и много други електрически уреди.

Най-голямата причина за употребата на светодиодно осветление е икономията на електроенергия. Все повече ще слушате и четете за енергийната ефективност, която LED технологиите гарантират за ваше височество потребителите.

LED осветление

Волфрамовата крушка използва 10 или 20 процента от енергията, а другите проценти отиват в топлина и това нито топли стаите ви, нито им придава повече светлинен поток. Цялата тази работа просто товари електромера ви и накрая получавате тлъстата сметка. За разлика от нажежаемите жици, то лед крушките използват около 80% от енергията и за това са толкова ефективни.

Дългият живот на светодиодното осветление също не е за подценяване. Най-добрите лампи, които можем да открием на пазара биха могли да издържат уникалните 100, 000 ч. непрекъснат работен процес, който както и сами можете да предположите е невероятен. Вие получавате шанс крушката да издържи внушителните двадесет години, без да изгори или да имате някакъв друг проблем.

Относно размерът на светодиодните лампи, той е близък до този на стандартните волфрамови варианти. Самите диоди обаче са малки и обикновено имат големина от три до осем милиметра, което ги прави практични за труднодостъпни зони, където не може да инсталирате нормална лампа.

Един от възможните начини да откриете светодиодно осветление срещу достъпна сума пари е посредством интернет. В мрежата има много онлайн магазини предлагащи стойностни продукти. В случай, че се нуждаете от допълнителни сведения по темата проверете в търсачките изобилстващи от информация.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови