Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================

Кое да изберем – фирмен уеб сайт или фирмен блог

Ако все още се чудите какво всъщност представлява фирменият уеб сайт, то наша е отговорността да ви обясним. Това е онова място в интернет, посредством което имате възможността да представите своя бизнес на потребителите. Те, разбира се, могат да бъдат настоящи клиенти или потенциални такива.

Благодарение на сайта вие можете да рекламирате различни промоции, както и продукти. Ако сте се „снабдили” с корпоративен уеб сайт, то това значи, че през него имате възможността да отговаряте на безброй запитвания, отправени ви от потребителите. Изработка на онлайн магазин пък се прави, когато имате за цел да извършвате директни продажби.

Какво да изберем – уеб сайт или блог? Какво представляват те?

Изработка на онлайн магазин

Голяма част от хората смятат, че ако имат уеб сайт, то блогът е нещо излишно. Това схващане е абсолютно погрешно. Едното и другото съвсем не си приличат, затова и вие не бива да се лишавате от присъствието им. Ако сте част от фирмите, които поддържат блог, то вероятността потенциалните ви клиенти да се увеличат е на лице, в сравнение с тези, които нямат такъв.

Блогът е една много важна част от пъзела, изграждаща успешния бизнес. Колкото и да не ви се вярва, понякога куп реклами не са в състояние да повлияят толкова на клиентите, колкото разказ от истински доволен ваш клиент, разказващ за доброто отношение, което е получил и безупречната политика, която сте изградили. Когато препоръката идва от клиент, който вече ви е избрал, то тогава хората са склонни да вярват много повече. Освен това в блога бихте могли да добавите интересни факти и събития, свързани с бизнеса ви.

Ако сте притежател на корпоративен блог, то това значи че имате много какво да разкажете за вашите успехи, без да бъдете скучни и безинтересни за читателите. В случай че сте грабнали престижна награда или сте участвали в конкурси, то тази информация може да бъде изложена по един изключително интересен начин.

Притежавате привилегията да разказвате за тенденциите в бранша, в който се развивате, както и да позволите на своите служители да споделят нещо повече за себе си и по този начин да изградите трайни и приятелски взаимоотношения с настоящи и потенциални клиенти.

Хората, които полагат не малко усилие за поддръжката на блога си, имат възможността не само да затвърждават онлайн репутацията си, но също така и да бъдат по-лесно откриваеми.

В случай, че сте решили, че имате нужда от уеб сайт или блог, то екипът на EggBlast.com е в състояние да ви помогне и да ви предложи перфектно съотношение между качество, цена и срок.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови