Посетете също и: Poryazov.com

Вход

За да добавите статия - моля, първо се регистрирайте или влезте с готов профил. ==================

Гърция - толкова много острови

Krit

Какво е общото между Миконос, Санторини, Закинтос, Крит, Лефкада, Корфу?

Общото е, че са гръцки острови кой от кой с по- красиви и екзотични плажове.

Другото общо е, че голяма част от тях са много далече и от нашата мила родина и еди от друг.

Какъв е тогава начина да не се претрепем от път и да не убием цели 2 дни от скъпата си отпуска, за да посетим някой остров с райски плажове?

Начинът е да проверим наличните чартърни почивки.

Нека се спрем например на Крит (като най- отдалечен от всички изредени острови). Ако някой не може да си представи къде се намира и се е наточил да пътува с кола, не, че е невъзможно но е доста на юг след цяла Гърция и даже леко отива към Африка.

Ето тук идва удобството да си намери човек евтин и бърз начин да стигне до там. С чартърна почивка на Крит това е идеалният начин.

Друг позитив на организираните чартърни почивки е и, че в пакетната цена се включва всичко, Тоест първо получавате директен полет до желаната дестинация (в нашия случай Крит), второ можете да избирате при записване на програмата от поне 10-15 хотела (с различен брой звезди, различни луксозни, с различни възможности за изхранване според желанията). Освен това, след кацане на самолета туроператора Ви осигурява автобусен превоз до желания хотел независимо от часа на кацане. И всичко е включено в цената.

Няма смисъл да се коментират позитивите спрямо пътуване с кола. Не еднократно, обаче сме спорили с привърженици на варианта да си организира човек сам всичко- от полета, през хотела, изхранването и трансферите.

Първо, за да стигнем с редовен полет до който и да е гръцки остров трябва да правим прекачване в Атина. А също така и да изгубим и няколко часа докато чакаме втория полет, вместо да се изтягаме удобно край плажа.

Второ, след като кацнем, трябва да се оправяме сами с трансфера до хотела. Предвид, че Крит е най- големия гръцки остров, ако сме си избрали хотел на другия край и да кажем часа е късен рискуваме да нямаме голям избор (тъй като и без друго не особено редовния градски транспорт ще е отдавна заспал) и ще трябва да хванем такси, което дори не смеем да предположим в каква цифра ще се изразява.

Не на последно място не е сигурно дали ще но очакват и дали ще се чекираме в хотела бързо,а да не забравяме и че ако нямаме изхранване ситуацията допълнително ще се усложни.

Е, всички тези неудобства се избягват, ако човек просто се довери на професионалисти за организацията на едно такова посещение на Крит и после само се наслаждава на най- красивите гръцки плажове!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови